Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Aναβάθμιση Nexus S android 2.3.3

Ενώ έχει ξεκινήσει είδη η ΟΤΑ αναβάθμιση των android λειτουργικών για τα NEXUS S (από έκδοση 2.3.2 σε 2.3.3) η οποία αφορά τη θερμοκρασία των χρωμάτων της συσκεύης τα πρώτα παράπονα από τους κατόχους των συσκευών αυτών έκαναν την εμφάνιση τους στο επίσημο blog της Google όντας δυσαρεστημένοι οι περισσότεροι απο....
το νέο τρόπο απεικόνισεις των χρωμάτων. Το κυριότερο παράπονο των χρηστών κάνει λόγο για "washed out" (ξεπλυμένη αποτύπωση) στα χρώματα της συσκευής. Από τη μεριά της η Google μέσω του υπαλλήλου της "Ry Guy" απαντά στο φόρουμ της πως "με την αναβάθμιση αυτή μπορεί να επιτύχει πολύ καλύτερη απεικόνιση στα σκούρα χρώματα σε όλα τα επίπεδα φωτεινότητας (brightness)" καθώς είχαν βρει (κ κατόπιν παραπόνων των χρηστών πάλι) ότι "η αρχική θερμοκρασία χρώματος ήταν τόσο υψηλή με αποτέλεσμα το σκούρο γκρι να αποκτά ένα κόκκινο τόνο όταν το λειρουργικό της συσκευής "τρέχει" σε χαμηλά επίπεδα φωτεινότητας (low brightness). Με τη νέα αναβάθμιση κάτι τέτοιο δεν ισχύει" συμπληρώνει o υπάλληλος της Google.
Αυτό δεν είναι φυσικά αρκετό για να κατευνάσει τους πελάτες και τα παράπονα συνεχίζονται αλλά και πλυθαίνουν όσο προχωράει η ΟΤΑ αναβάθμιση με πολλά blogs μάλιστα να έχουν αναρτήσει φωτογραφίες τύπου "πριν" κ ¨μετά" την αναβάθμιση που στέλνουν με αμείωτο ρυθμό οι κατόχοι των συσκευών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Google εκτός του ότι ΠΑΝΤΑ απαντά στα παράπονα του κοινού, δέχεται αλλά και παραδέχεται τα όποια λάθοι της.....βρίσκει λύσεις.
Αυτό είναι και το ποιο σημαντικό άλωστε δε νομίζετε ? :)




Πηγή: engadget.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου