Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε η διάθεση του κώδικα Android ICS 4.0.1

Πολύ πιο νωρίς από ότι περιμέναμε, η Google ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη δημοσίευσης του κώδικα Android ICS, και συγκεκριμένα την έκδοση 4.0.1.

Χαράς ευαγγέλια για τους προγραμματιστές παραμετροποιημένων ROM, μια και θα έχουν στην διάθεση τους πιο νωρίς από ότι περίμεναν τον κώδικα της συγκεκριμένης έκδοσης, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην τροποποίηση του για περισσότερες συσκευές από αυτές που θα υποστηριχτούν επίσημα.

Πάντως, λόγω των μεγάλων αλλαγών την συγκεκριμένης έκδοσης σε σχέση με τις εκδόσεις 2 και 3, η διάθεση του θα γίνει σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι οι διάφορες παραμετροποιημένες ROM που θα κυκλοφορήσουν στην αρχή, δεν θα είναι πλήρεις, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που όλος ο κώδικας θα βγει στην δημοσιότητα. Η διαθέσιμη έκδοση είναι αυτή που φοράει το Nexus Prime, η 4.0.1 δηλαδή.

Η διάθεση θα περιλαμβάνει και όλη την ιστορία του κώδικα Android, διαθέτοντας δηλαδή ταυτόχρονα τον κώδικα από όλες τις εκδόσεις Android που έχουμε δει. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και την πρώτη διάθεση της έκδοσης Honeycomb, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα tablet. 

Τον κώδικα θα τον βρείτε εδώ.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου