Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η ενεργοποίηση Android handsets διπλασιάζεται

Η Google έχει μέχρι στιγμής ενεργοποιήσει έναν εντυπωσιακό αριθμό 200 εκατομμυρίωνAndroid συσκευών, νούμερο το οποίο έχει διπλασιαστεί, όπως φαίνεται, τους τελευταίους έξι μήνες.

Η εταιρεία προέβη στην ανακοίνωση αυτή προτού αποκαλύψει τη νέα και βελτιωμένη υπηρεσία της Google Music σε ένα Android event που έλαβε χώρα στο Los Angeles την Τετάρτη.

Στο συνέδριό της Ι/Ο τον Μάιο, η Google αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις, αλλά χάρη στις 550.000 νέες συσκευές που εγκρίνονται κάθε μέρα, έχει καταφέρει να αγγίξει ένα νέο όριο.

Νωρίτερα την εβδομάδα αυτή, επιβεβαιώθηκε πως το Android κατέχει το 52% του συνόλου της αγοράς smartphones κατά το τρίτο τετράμηνο του 2011.

Η Google προσεγγίζει πλέον τα νούμερα που η Apple ανέφερε τελευταία για τις iOS συσκευές, τα οποία ισχυρίζεται πως ανέρχονται σε 250 εκατομμύρια στην περίοδο κυκλοφορίας του iPhone 4S τον Οκτώβριο.

Η αναντίρρητη αυξητική τάση του Android είναι σίγουρο πως θα λάβει περαιτέρω διαστάσεις από το σταδιακό "ξεδίπλωμα" τους νέου .0 Ice CreamSandwich update, τους επόμενους μήνες.

Να τονίσουμε εδώ, πως τα νούμερα της Google αντιστοιχούν τόσο γιαsmartphones όσο και για tablets.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου