Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φημολογία Για Την Εξαγορά Του WebOS Της HP Από Την Amazon

Φημολογείται ότι η Amazon είναι σε συζητήσεις με την HP για να εξαγοράσει το κατά τα άλλα νεκρό webOS, σύμφωνα με το VentureBeat. H HP φέρεται πρόθυμη να ξεφορτωθεί το webOS και η Amazon είναι ο πρώτος υποψήφιος ανάμεσα με μερικούς επίδοξους αγοραστές...

Επίσης σημειώνεται ότι ο πρώην CEO της Palm Jon Rubenstein προσχώρησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Amazon στα τέλη της περασμένης χρονιάς, δίνοντας βάρος στη φήμη.

O Rubentsein έχει ήδη αναφερθεί στο ενδεχόμενο του webOS να επωφεληθεί από την πιθανή συνεργασία με την Amazon. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, o Rubenstein δήλωσε τα εξής:

"Λοιπόν, θα θέλαμε ένα συνεργάτη που θα μας επέτρεπε να επεκτείνουμε το οικοσύστημα του webOS... Υπάρχει μια ποικιλία από ένα σύνολο γνωρισμάτων που χαρακτηρίζουν έναν καλό συνεργάτη. Θα έλεγα ότι η Amazon σίγουρα θα ήταν ένας καλός συνεργάτης, γιατί διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που θα τους βοηθήσουν να επεκτείνουν το οικοσύστημα του webOS. Ως προς το αν έχουν γίνει συζητήσεις ή όχι.. αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν θα σχολιάσω".

Με τα αποκαλυπτήρια του Kindle Fire, η Amazon έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο προϊόν περιεχομένου αλλά και πλατφόρμας hardware το οποίο έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει πελάτες. Προς το παρόν, το Kindle Fire τρέχει το κατά πολύ διαμορφωμένο από την Amazon Android 2.2, αλλά η Amazon ίσως ενδιαφέρεται να διαφοροποιήσει ακόμα περισσότερα την πλατφόρμα της.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου