Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

To Αόρατο Γυαλί Σκοτώνει Τις Αντανακλάσεις

Οι αντανακλάσεις και το γυάλισμα στις ηλεκτρονικές σας συσκευές είναι ενοχλητικά και προκαλούν δυσκολία στα μάτια. Η Nippon Electric Glass μάχεται το γυάλισμα παντού με το τόσο εντυπωσιακό -ώστε δεν φαίνεται- το Αόρατο Γυαλί.
Οι αντανακλάσεις και το γυάλισμα είναι τα μεγάλα προβλήματα στην ζωή μου. Στο MacBook Air και στην τηλεόραση συνεχώς αλλάζω τις ρυθμίσεις για να ελαχιστοποιήσω το γυάλισμα από τις λάμπεες και τον ήλιο.

Για αυτό είμαι υπέρ ενθουσιασμένος που βλέπω την εταιρία Nippon Electric Glass που έχει αναπτύξει ένα φιλμ για τα τζάμια που ουσιαστικά εξεφανίζει το γυάλισμα. Το φιλμ τοποθετείται στις δύο πλευρές του γυαλιού για να μειώσει τις αντανακλάσεις από τις φωτεινές πηγές. Συνήθως το γυαλί αφήνει το 92% του φωτός να περάσει από μέσα του και αντανακλά 8% πίσω στον θεατή. Το Αόρατο Φίλμ επιτρέπει το 99,5% του φωτός να περάσει από μέσα του και αντανακλά μόλις το 0,5% πίσω.

Αν δεν συμπαθείτε τα μαθηματικά δείτε την εικόνα παραπάνω. Το γυαλί στα αριστερά είναι χωρίς επεξεργασία και το γυαλί στα δεξιά που δεν μπορείτε να δείτε, έχει επεξεργαστεί με το φιλμ Αόρατο Γυαλί. Αυτό θα σας πείσει πως επιθυμείτε αυτό το γυαλί στην επόμενη ηλεκτρονική συσκευή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε αυτό το μαγικό θα φτάσει στην αγορά, αλλά τα μάτια μου και εγώ ελπίζουν πως γίνει το συντομότερο δυνατόν.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου