Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Silent Pro Hybrid PSU από την Cooler Master

Η Cooler Master ανακοίνωσε τη σειρά SilentPro Hybrid, για την οποία η εταιρεία ισχυρίζεται πως θα αποτελέσει το απόλυτοindustry benchmark.

Η σειρά Silent Pro Hybrid περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που έχουμε ήδη δει σε PSUs, όπως τα modular καλώδια, χάρη στα οποία το PC δείχνει επιτέλους τακτοποιημένο καθώς και 90% απόδοση με 80Plus GoldCertification.

Επιπρόσθετα, η PSU προθέτει τρεις θύρες για ανεμιστήρες του συστήματος, όπως για τη CPU heatsink και ανεμιστήρες για το πίσω μέρος του case. Αυτό σημαίνει πως "αποσυμφορίζεται" η motherboard σας από τον φόρτο και τις συνδέσεις.

Οι ανεμιστήρες του συστήματος ελέγχονται μέσω ενός dial σε έναν 5.25" ανεμιστήρα controller module, ώστε να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής ατυχήματα και δυσλειτουργίες. Υπάρχει μάλιστα ένα ξεχωριστό dial για τον έλεγχο του 135mm onboard ανεμιστήρα του PSU.

Ο onboard ανεμιστήρας θα μπορεί να μπει και σε λειτουργία fanless, η οποία τον απενεργοποιεί μέχρις ότου η ισχύς ξεπεράσει τα 200W, μειώνοντας ουσιαστικά τον θόρυβο στο PC σας.

Οι Silent Pro Hybrid Series θα κυκλοφορήσουν σε μοντέλα 850W, 1050W και 1300W για €199.99, €249.99 και €299.99 αντίστοιχα. Αν και δεν περιμέναμε να ενθουσιαστούμε για ένα PSU, αναμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία τους στην αγορά τον Δεκέμβριο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου