Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Δικηγόρος της Samsung δεν κατάφερε να ξεχωρίσει το iPad από το Galaxy Tab από απόσταση 10 ποδιών...

Έγινε και αυτό.. Στο δικαστήριο της Καλιφόρνιας η δικαστής Lucy Coh σήκωσε ψηλά ένα iPad και ένα Galaxy Tab και ζήτησε από τους δικηγόρους της Samsung , που βρίσκονταν 10 πόδια μακρυά, να αναγνωρίσουν ποια συσκευή είναι της Apple και ποία είναι της Samsung... 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters οι δικηγόροι της Samsung δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τις διαφορές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναγνωρίσουν ποιο tablet έχει κατασκευάσει η εταιρεία που εκπροσωπούν. 

"Όχι από αυτή την απόσταση" είπε η δικηγόρος της Samsung, Kathleen Sulivan ενώ ενας άλλος δικηγόρος έσπευσε, δευτερόλεπτα αργότερα, να διορθώσει την κατάσταση δίνοντας την σωστή απάντηση.

Η δικαστής δεν έχει αποφανθεί ακόμα αν θα πρέπει να ισχύσει η αίτηση για απαγόρευση της κυκλοφορίας του Galaxy Tab 10.1 στην Αμερική, συμφωνεί όμως ότι υπάρχουν τρομερές ομοιότητες μεταξύ των δύο συσκευών και ότι ίσως η Samsung παραβιάζει κάποια διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple. 

Στο μεταξύ η Apple καλείτε να αποδείξει στο δικαστήριο ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι έγκυρα και πάνω απ' όλα νόμιμα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου