Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το Samsung Galaxy Note στην Αυστραλία στις αρχές του 2012

Όπως φαίνεται οι ΗΠΑ δεν θα είναι η μόνη ανεπτυγμένη χώρα που δεν θα κάνει την εμφάνισή του το Samsung Galaxy Note φέτος, καθώς η Samsung Australia ανακοίνωσε ότι το smartphone-tablet θα λανσαριστεί στη χώρα στις αρχές του 2012. Οι πληροφορίες προέρχονται από το PC World, σύμφωνα με το οποίο, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «Φυσικά και θέλουμε να έρθει στην Αυστραλία, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό πριν από τις αρχές του επόμενου έτους». 
Φυσικά, αν κάποιος το επιθυμεί διακαώς, θα μπορέσει να το εισάγει από την Ευρώπη όπου αναμένεται κάποια στιγμή το Νοέμβριο. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η ημερομηνία διάθεσης για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι ασφαλές να εικάσουμε ότι την ίδια περίοδο θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες της ΕΕ. 

Ως υπενθύμιση, να πούμε ότι το Note έρχεται με μια τεράστια 5.3-ιντσών Super Amoled οθόνη με ανάλυση 1280 × 800 pixels, dual-core επεξεργαστή 1.4GHz, TouchWiz UI 4.0, και ψηφιακό στυλό με την τεχνολογία S Pen, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτά του Galaxy S II (HSPA, Wi-Fi, κάμερα 8MP, GPS, 1GB RAM, Bluetooth 3.0 και ούτω καθεξής).
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου