Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Νέο, Γρηγορότερο Περιβάλλον Στο FireFox Για Android

Στο πλαίσιο των νέων γρήγορων αναβαθμίσεων,η Mozilla υπόσχεται ότι θα φέρνει αλλαγές στο Firefox κάθε έξι εβδομάδες. Το Firefox για Android έχει αναβαθμιστεί και εκτός από τη νέα σελίδα εκκίνησης και ένα περισσότερο Android τύπου περιβάλλον, ο πλοηγός τώρα προσφέρει γρηγορότερο ζουμ, πιο ευκρινείς κείμενο και νέες βιβλιοθήκες API για προγραμματιστές.
Παιχνίδια μπορούν πλέον να αναπτυχθούν με τη χρήση χειρονομιών, όπως π.χ. κίνηση ρακέτας με το δάκτυλο ή κίνηση εκτόξευσης τύπου Angry Birds. Οι βιβλιοθήκες API δίνουν στους προγραμματιστές αποθηκευτικό χώρο βάσης δεδομένων στο Firefox για τη δημιουργία ιστότοπων, εφαρμογών και τη διαθεσιμότητα add-on χωρίς σύνδεση. Αυτό αυξάνει την απόδοση, γλιτώνει τον χρήστη από την άσκοπη χρήση μνήμης και επιτρέπει λειτουργίας μέσω κινητών ακόμα και χωρίς σύνδεση. Μελλοντικές αναβαθμίσεις θα φέρουν υποστήριξη λειτουργιών με χειρονομίες πολλαπλής αφής. Καθώς τα κουμπιά και οι γραμματοσειρές έχουν αλλάξει για να βελτιώσουν τις λειτουργίες της εφαρμογής σε ταμπλέτες, θα υπάρξει περαιτέρω βελτιστοποίηση του πλοηγού για ταμπλέτες σε νέες αναβαθμίσεις της mobile έκδοσης του Firefox για Android.

Ως συνήθως, ο Firefox είναι διαθέσιμος δωρεάν από το Android Market. Για αυτούς που έχουν ήδη εγκαταστήσει το λογισμικό θα λάβουν ειδοποίηση για να ενημερώσουν την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου