Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Το Nokia σου θα χορεύει dubstep

Θυμάστε τον διαγωνισμό που διεξήγαγε η Nokia με σκοπό να «εκσυγχρονίσει» το ringtone της; Λοιπόν, ο διαγωνισμός έληξε και ο τυχερός «συνθέτης» που θα δει το ringtone του να φορτώνεται σε 100 εκατομμύρια συσκευές, λέγεται Valerio Alessandro Sizzi, ζει λίγο έξω από το Μιλάνο και είναι 22 ετών.
Ο Valerio έφτιαξε μία dubstep έκδοση του κλασσικού Iconic ringtone, διάρκειας 24ων δευτερολέπτων και, όσο κι αν δεν το περίμενε, πήρε τα περισσότερα «likes» από τις 6,200 συμμετοχές στον διαγωνισμό, αλλά και 10.000 δολάρια που ήταν το έπαθλο για τον νικητή.

Η επιτροπή που επέβλεπε τον διαγωνισμό χρειάστηκε να ακούσει περισσότερα από 3000 λεπτά ηχογραφήσεων και επέλεξε τους 10 φιναλίστ

Υπολογίστε πως το προηγούμενο κατεξοχήν Nokia tune, το περίφημο βαλς του Ισπανού συνθέτη Francisco Tarrega, χρησιμοποιούνταν από το 1994 και δεν είναι ένα απλό ringtone αλλά ένα trademark. Όταν κανείς το ακούει, ξέρει πως πρόκειται για ένα προϊόν Nokia. Φανταστείτε πως έχει υπολογιστεί ότι το Nokia Tune ακούγεται 1,6 δισεκατομμύρια φορές κάθε μέρα! Ο νεαρός DJ Sizzy, θα περπατάει στο δρόμο και θα ακούει το Nokia dubstep που έφτιαξε ο ίδιος πολλές πολλές φορές.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου