Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Motorola Xoom 2: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του, μαζί με το Motorola Spyder


Το Motorola Xoom 2 θα αποτελέσει έναν από τους δυνατούς παίκτες στην αγορά tablet για το 2012. Αργά χθες το βράδυ διέρρευσαν δύο νέες φωτογραφίες του "μικρού" μοντέλου με τις 8.2 ίντσες, ενώ μαζί του εμφανίστηκε και το Motorola Spyder (ή αλλιώς DROID RAZR).
Το Motorola Xoom 2 μοιάζει να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κυκλοφορία, ενώ σύμφωνα με πηγή της διαρροής (μέσω Engadget πάντα), το 8άρι tablet της Motorola ήταν πολύ βελτιωμένο στον τομέα της ταχύτητας και της σταθερότητας του λογισμικού, λόγω του αναβαθμισμένου firmware της συγκεκριμένης συσκευής.

Εξωτερικά, η τοποθέτηση του λογότυπου της Motorola σε κάθετη θέση υποδεικνύει την πρόθεση της εταιρείας να το "πλασάρει" ως ebook reader, στρέφοντας το βλέμμα φανερά στο Amazon Kindle Fire. Φυσικά αυτή η επιλογή αναμένεται να έχει αντίκτυπο και στην τιμή της συσκευής, η οποία θα πρέπει να κινείται σε ρηχά νερά (μέχρι 300-350 δολάρια) αν θέλει να χτυπήσεις σε πωλήσεις το Fire.

Μαζί με το Motorola Xoom 2 είδαμε και το Motorola Spyder ή αλλιώς DROID RAZR. Το Spyder θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Verizon, αποτελώντας ουσιαστικά μια παραλλαγή (αναβαθμισμένη) του Motorola Atrix 2 που θα έρθει στην Ευρώπη. Τα προτερήματα του Spyder πάντως, περιορίζονται στον τύπο της οθόνης (Super Amoled) και στις LTE δυνατότητες
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου