Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

iOS 5, Δείτε ένα από τα bug!


Είπε κανείς ότι το νέο iOS 5 δεν έχει bug; Πολλές φορές όμως τα διάφορα bugs μπορούν να φανούν πραγματικά χρήσιμα. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε πως μπορείτε να βάλετε σε φάκελο το Newsstand (ή Κιόσκι).
Το λεγόμενο Κιόσκι, όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορεί να μπει σε κάποιο φάκελο καθώς αποτελεί από μόνο του ένα φάκελο και όπως είναι γνωστό δεν μπορούμε να βάλουμε ένα φάκελο μέσα σε έναν άλλο.


Όπως θα δείτε υπάρχει τρόπος να το “κρύψετε” μέσα σε κάποιον άλλο φάκελο. Η διαδικασία λοιπόν που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:
- Πατήστε εκτεταμένα σε μία εφαρμογή ώστε να μπορέσετε να την μετακινήσετε
- Μετακινήστε τη πάνω σε κάποια άλλη εφαρμογή ώστε να δημιουργήσετε ένα φάκελο
- Τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ο φάκελος και θα εμφανιστεί το anmiation, θα πρέπει να σείρετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε το Κιόσκι μέσα στο φάκελο


Τα καταφέρατε; Αν όχι δεν ήσασταν αρκετά γρήγοροι…Προσοχή όμως! Πολλοί θα σκεφτείτε το εξής: “αφού μπορώ να βάλω το Κιόσκι σε ένα φάκελο γιατί να μην βάλω και ένα φάκελο μέσα σε έναν άλλο”; Η απάντηση είναι ότι ναι μπορείτε να το πραγματοποιήσετε αλλά μόλις προσπαθήσετε να ανοίξετε τον “κρυμένο” φάκελο, θα κρασάρρει το SpringBoard. Οπότε σας προτείνουμε να μην το δοκιμάσετε.

Δοκιμάστε το και πειτε μας την άποψη σας.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου