Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Νέα Παρτίδα HP TouchPad Στα $99

H αλυσίδα καταστημάτων καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών Best Buy, ανακοίνωσε χθες στις ΗΠΑ ότι από την 1η Νοεμβρίου θα έχει νέα παρτίδα των καταργημένων ταμπλετών της HP, TouchPad. Η ταμπλέτα που αρχικά είχε τιμή $599, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται σε διάφορα καταστήματα σε πολύ χαμηλές τιμές σε μία προσπάθεια της ΗΡ να απαλλαγεί από το στοκ που ακόμα έχει.
Στο διάστημα αυτό το Best Buy πουλούσε τις ταμπλέτες $99 δημιουργώντας μεγάλη ζήτηση. Στην νέα προσφορά του Best Buy, θα διαθέτει το μοντέλο των 32GB στην τιμή των $149.99 εφ'όσον αγοράζεται με έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή της ΗΡ. Η πρώτη προσφορά στα $99 δημιούργησε τεράστια ζήτηση για την όντως εντυπωσιακή ταμπλέτα, η νέα προσφορά αν και αναμένεται πάλι να προσελκύσει κόσμο, δεν περιμένουμε ότι θα έχει την ίδια απήχηση.

Όταν η ΗΡ είχε ανακοινώσει την κατάργηση των συσκευών με λειτουργικό webOS (όπως το TouchPad και τα κινητά Veer, Pre3), επέμενε ότι θα συνέχιζε με την ανάπτυξη και υποστήριξη του λειτουργικού. Αλλά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της προηγούμενης εβδομάδας υπάρχει πιθανότητα να μην πραγματοποιήσει την υπόσχεση της.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου