Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

H Zynga Ξεκινάει Το Δικό Της Κοινωνικό Δίκτυο

Η Zynga ανακοίνωσε ότι ξεκινάει το δικό της ανεξάρτητο κοινωνικό δίκτυο/πλατφόρμα παιχνιδιών, το Zynga Direct. To πρώτο μέρος του Zynga Direct θα λέγεται Project Z και θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Zynga Direct είναι μια γενική ονομασία που περιγράφει τη νέα στρατηγική της Zynga που απευθύνεται άμεσα στους καταναλωτές. Η ιδέα είναι να μπορούν οι χρήστες να παίζουν παιχνίδια της Zynga εκτός Facebook, και βεβαία σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως το Facebook για mobile.

Το μεγαλύτερο ρίσκο της Zynga είναι ότι βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στην κατοχή του Facebook. Πρέπει να δίνει το ανάλογο ποσοστό από τα έσοδα των εικονικών αγαθών, και η επιτυχία του εξαρτάται από το Facebok. Ακούγεται σαν πρόβλημα, αλλά μέχρι στιγμής κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι για τη Zynga. Παρόλο αυτά, είναι λογικό για τη Zynga να δημιουργήσει τη δική της πλατφόρμα και να προσπαθήσει να πάρει τους χρήστες.

Η Zynga δεν παρατάει εξ ολοκλήρου το Facebook για τη δική της πλατφόρμα Direct, καθώς θα χρησιμοποιεί το Facebook Connect.

H Zynga αναπτύσσει το Direct εδώ και δύο χρόνια.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου