Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

H Samsung πουλάει... περισσότερα τηλέφωνα από την Apple

Η Samsung είδε 20 εκατομμύρια αποστολές προς τα καταστήματα, κατά το τελευταίο τετράμηνο, δηλαδή να προπορεύεται αισθητά από τα 17,1 εκατομμύρια της Apple, σύμφωνα με την Wall Street Journal, στηρίχθηκε σε όχι ακόμα δημοσιοποιημένα στοιχεία.
Η Apple, νωρίτερα την προηγούμενη βδομάδα, είχε ανακοινώσει ότι είχε αποστείλει περισσότερα από 17 εκατομμύρια κομμάτια iPhone, νούμερο που συνάδει με τα λεγόμενα των και τις προβλέψεις των αναλυτών.

Η Wall Street Journal, αναφέρει λοιπόν, ότι οι εκθέσεις των αποστολών που πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα η Samsung, για το τρίτο τετράμηνο την επόμενη εβδομάδα, θα κάνουν λόγο για 20 εκατομμύρια αποστολές.

Η Apple είχε ανακηρυχθεί ως η μεγαλύτερη εμπορική εταιρεία κινητών τηλεφώνων, τον Αύγουστο που μας πέρασε, από την IDC, ωστόσο εάν όντως επαληθευθούν τα νούμερα αυτά, η Samsung ετοιμάζεται να την εκθρονίσει.

Δύο ακόμα στοιχεία που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι πρώτον οι πωλήσεις του iPhone 4S, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, με 4 εκατομμύρια κομμάτια να πωλούνται μέσα σε τρεις μέρες μόνο, αλλά από την άλλη περιμένουμε και την κυκλοφορία του Galaxy Nexus με το νέο λειτουργικό Android, το οποίο αναμένεται να ταράξει για τα καλά νερά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου