Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

H Microsoft εργάζεται πάνω στο νέο Xbox

Μέσω των προφίλ εργαζομένων της Microsoft του LinkedIn επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία εργάζεται για τον διάδοχο του Xbox 360.

Αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό λίγο πολύ από καιρό, υπάρχουν ωστόσο μερικά ακόμα μερικές ακόμα μικρές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε με σιγουριά είναι ότι η Microsoft έχει ήδη κατευθύνει εσωτερικά στούντιο παιχνιδιών να αναπτύξουν τίτλους για την επόμενη κονσόλα. Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη της όλης κονσόλας έχει προχωρήσει αρκετά, ενώ συνάδει και με το ότι πολλές από τις βιομηχανίες του χώρου περιμένουν την κονσόλα να βγει πριν τα Χριστούγεννα του 2012.

Αυτό το επόμενο Xbox που είναι υπό κατασκευή μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά. Άλλωστε το Xbox 360, στην αγορά από το 2005, γερνά και χρειάζεται κάποια στιγμή να αντικατασταθεί. Η Microsoft είχε κάτι περισσότερο από αρκετό καιρό για να προετοιμαστεί εξαιτίας της εμπορικής αντοχής που έχει ακόμα και σήμερα το Xbox, και φυσικά σε αυτό βοήθησε και το Kinect.

Όπως και να ‘χει θα κάνουμε για λίγο ακόμα υπομονή μιας και το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί η νέα κονσόλα στην E3 του 2012, όπου και θα μας λυθούν όλες οι απορίες.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου