Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα για το Dell Latitude ST (VIDEO)

Είχαμε ήδη έρθει σε επαφή με το προϊόν μέσα στην εβδομάδα –τα γνωστάsneak peeks- αλλά το επίσημο ντεμπούτο έγινε τελικά σήμερα. Πρόκειται για ένα enterprise tablet βασισμένο στα Windows 7, το οποίο ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Intel Atom.
Επιπλέον, διαθέτει οθόνη 10" multi touch με stylus, Wi-Fi, επιλογές mobilebroadband, εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα και μικρόφωνο. Όσον αφορά την οθόνη, κάνει χρήση του Gorilla Glass και ενός λαστιχένιου προστατευτικού, τα οποία θα προστατεύσουν τη συσκευή από βίαιες προσκρούσεις πάσης φύσεως.

Όσον αφορά τις θύρες, λίγα πράγματα έγιναν γνωστά στο PR, αν και όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο, οι USB, HDMI και SD cardreader θύρες έχουν την τιμητική τους.

Θα βρείτε εξάλλου και χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως απομακρυσμένη δυνατότητα διαγραφής σκληρού δίσκου, υποστήριξη για το MicrosoftBitlocker (σε τελική ανάλυση πρόκειται για Windows 7 tablet) και θύρα Kensington lock.

Δεν έχουμε, εντούτοις, πληροφορίες για την τιμή καθώς και για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και υπολογίζεται για τις αρχές Νοεμβρίου. Επί του παρόντος, μπορείτε να τσεκάρετε το σχετικό βίντεο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου