Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ZTE T98: Η πρώτη συσκευή που θα εφοδιάζεται με Tegra 3 (Kal-El)

Το ZTE T98, είναι το νέο tablet που παρουσίασε η κινεζική εταιρία πρόσφατα στην PT/Expo Comm China. Εκτός από την προσθήκη της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android 2.3, είναι η πρώτη συσκευή σε παγκόσμιο επίπεδο, που τροφοδοτείται με την επόμενη γενιά επεξεργαστών της NVIDIA, δηλαδή με chipset Tegra 3 (Kal-El). Ο συγκεκριμένος quad-core, μπορεί να λειτουργήσει απροβλημάτιστα στα 1,5GHz,αλλά στο T98 της ZTE, έχει κατεβεί η συχνότητα ελαφρώς, φτάνοντας στα 1,3GHz. 

H κίνηση αυτή του υπό χρονισμού, ενδεχομένως είναι άμεσο αποτέλεσμα της επιθυμίας της ZTΕ, προκειμένου να έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μια μπαταρία με χαμηλότερη δυναμικότητα, περίπου στα 4.000mAh. Η μνήμη RAM ανέρχεται στo 1GB και η εσωτερική μνήμη είναι στα 16GB. Κατά τα άλλα, όσον αφορά το κομμάτι του hardware, περιλαμβάνονται δύο κάμερες, μία εμπρόσθια της τάξεως των 2MP για βίντεο-συνομιλίες και μία οπίσθια στα 5MP. 

H αρχιτεκτονική του νέου επεξεργαστή, Cortex A9, έχει τρεις φορές ταχύτερη απόδοση γραφικών συγκριτικά με τον Tegra 2 και με αυτό τον τρόπο μπορεί να υποστηρίξει αποκωδικοποίηση αρχείων Blu-ray και οθόνες με ανάλυσης που φτάνουν τα 1920x1200 pixels. Κανένα πρόβλημα για το ZTE T98, καθώς η οθόνη των 7 ιντσών που διαθέτει, έχει ανάλυση 1280x800 pixels.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου