Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να βελτιώσετε το WiFi σήμα με ένα κουτί μπύρας

Μου αρέσουν τα κόλπα, ειδικά κάποιο που απαιτεί να πιώ μια κρύα μπύρα πριν. Αυτός ο απλός ενισχυτής σήματος στην πράξη έδειξε αύξηση στην ισχύ του σήματος τουλάχιστον 2 με 4 μπάρες. Και αξίζει να πιούμε σε αυτό...

Οι οδηγίες εμφανίστηκαν αρχικά στο The Chive και αξίζει να τις δείτε. Αλλά το πιο σημαντικό ερώτημα είναι : ποια μπύρα να χρησιμοποιήσουμε?

Για αυτή την εργασία θα χρειαστείτε ψαλίδι, ένα μαχαίρι χαρτοκόπτη, μερικά σφουγγαράκια με κόλλα διπλής όψης, και ένα άδειο κουτί μπύρας αλουμινίου. Και περισσότερα άδεια κουτιά μπύρας είναι αποδεκτά, αλλά μην κοροϊδευόμαστε μόνο ένα χωράει στο router.


Το πρώτο βήμα είναι να πλύνεται το άδειο κουτί μπύρας. Μόλις το κουτί στεγνώσει πρέπει να αφαιρέσετε τον κοχλία ανοίγματος. 

Ακολουθήστε το επόμενο βήμα μόνο αν δεν έχετε πιει. Χρησιμοποιώντας το μαχαίρι χαρτοκόπτη, πριονίστε την βάση του κουτιού. Στο κουτί δεν θα δείτε την κόκκινη διακεκομμένη γραμμή. Αν όμως την βλέπετε, αφήστε καλύτερα το μαχαίρι...ήπιατε πολύ μπύρα.




Θα παρατηρήσετε στο παραπάνω βήμα πως στην παραπάνω εικόνα ο κοχλίας ανοίγματος επέστρεψε. Υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις, είτε είστε πολύ πιωμένος και δεν τον αφαιρέσατε όπως είπαμε παραπάνω, είτε τα κουτιά μπύρας αναγεννούν τον κοχλία ανοίγματος.


Τελειώσαμε! Τώρα απλά πρέπει να κολλήσετε το τροποποιημένο κουτί μπύρας στον ρουτερ. Και έχετε το μπυρο-WiFi.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου