Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Sony Ericsson Nozomi Με Ανάλυση 720p Και 8MP Κάμερα;

Έχουμε ήδη ακούσει για το Sony Ericsson Nozomi, το οποίο ίσως αποδειχθεί η νέα ναυαρχίδα της Sony Ericsson, αλλά τώρα έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για τα πραγματικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Οι τύποι από το Κινέζικο τεχνολογικό φόρουμ it168.com αποκάλυψαν ότι το Nozomi θα διαθέτει αρκετή υπολογιστική ισχύ με έναν dual-core επεξεργαστή στα 1,5GHz μαζί με 1GB μνήμη RAM, ενώ θα τρέχει το ακυκλοφόρητο ακόμα Android Ice Cream Sandwitch.
Αν κυκλοφορούσε σήμερα, το Sony Ericsson Nozomi θα ήταν το τηλέφωνο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα pixel καθώς αναμένεται να διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών με λόγο διαστάσεων 16:9 και ανάλυση 720 x 1280 pixels, με αποτέλεσμα το επιβλητικό 342 pixel ανά ίντσα.

Το Nozomi επίσης θα διαθέτει αισθητήρα Exmor R με 12 megapixel, το μεγαλύτερο που έχουν δει σε κινητό της Sony Ericsson, και θα διαθέτει 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή έχει μπαταρία 1750mAh και θα χρησιμοποιεί micro SIM. To κινητό αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα τον Ιανουάριο του 2012 με την κυκλοφορία του να αρχίζει τον Μάρτιο του 2012, και μάλλον τότε θα μάθουμε περισσότερα και την πολική τιμών και διαθεσιμότητα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου