Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ηχεία Αναφοράς S-DJ05 Από Την Pioneer

H Pioneer μόλις ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι ενεργών ηχείων αναφοράς, για τη σειρά Pioneer DJ, το S-DJ05. Τα συμπαγή ηχεία παράγουν εξαιρετική ποιότητα ήχου για έναν μεγαλύτερο από το συνηθισμένο χώρο ακρόασης, χάρη στο καμπυλωτό περίβλημα κυματοδηγό του. Τα ηχεία είναι κατάλληλα για καθημερινή αλλά και επαγγελματική χρήση, όπως για αυτούς που κάνουν τον DJ ή για την παραγωγή μουσικής.

Τα S-DJ05 διαθέτουν 5 ιντσών woofer και ένα εσωτερικό με καμπυλωτό κυματοδηγού που κατευθύνει τον ήχου από τα μαλακού θόλου tweeter σε ένα ευρύτερο φάσμα για την ενίσχυση της απεικόνισης. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι σε έναν μεγαλύτερο χώρο μπορούν να ακούν υψηλές συχνότητες, ενώ επίσης το Bass Refles επεκτείνει τις χαμηλότερες συχνότητες.

Επίσης διαθέτουν και ενσωματωμένο γραμμικό ισοσταθμιστή που επιτρέπει τη μικρορύθμιση των συχνοτήτων και έναν επιλογέα τεσσάρων πηγών (XLR, TRS και δύο σετ RCA) επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν ταυτόχρονα διάφορες συσκευές, όπως εξοπλισμό για DJ, υπολογιστή, ή άλλες φορητές συσκευές. Η λιανική τιμή των ηχείων είναι στα $899. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα προϊόντος της Pioneer DJ.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου