Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Qualcomm Snapdragon S4: Η νέα γενιά τετραπύρηνων επεξεργαστών

Δόθηκαν στην δημοσιότητα, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη γενιά επεξεργαστών Snapdragon από την Qualcomm, οι οποίο θα προορίζονται για συσκευές όπως είναι τα smartphones και tablets. Πιο ειδικά, η νέα γενιά S4 Snapdragon, χρησιμοποιεί το πρότυπο αρχιτεκτονικής των 28 nm και προβλέπεται να κατασκευαστούν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, ένα τετραπύρηνο στα 2,5 GHz, δύο διπύρηνα και ένα μονοπύρηνο single-core...


Παραθέτουμε την λίστα με τα νέα μοντέλα επεξεργαστών Qualcomm από την νέα σειρά Snapdragon S4:

  • APQ8064 (Quad-core)
  • MSM8960 (Dual-core)
  • MSM8270 (Dual-core)
  • MSM8930 (Single-core)
Οι ιδιότητες αυτών των νέων chip, ανακοινώθηκαν επίσημα από την Qualcomm. Όπως μας διαβεβαιώνει η ίδια η εταιρία, η νέα γενιά ενσωματωμένων Adreno GPU, σε συνδυασμό με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή που θα διαθέτουν οι συσκευές, θα προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία γραφικών, παρόμοια με αυτή που βλέπουμε σε διάφορες παιχνιδομηχανές. Το gaming στις φορητές συσκευές αποκτά άλλη διάσταση.

Η Qualcomm σε εκδήλωσή που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη,ανακοίνωσε επίσης ότι υπάρχουν περίπου 250 smartphone που θα υποδεχτούν την νέα σειρά S4, καθώς και περισσότερες από 40 συσκευές, μεταξύ των οποίων εμπεριέχονται και tablets.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου