Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Motorola Spyder: Νέα Διαρροή Φωτογραφιών

To Motorola Spyder λοιπόν. Πηγή που εμπιστευόμαστε μας έστειλε φωτογραφίες αυτού του διπύρηνου κινητού της Motorola που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, το πρώτο με οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης 960 Χ 540 με τεχνολογία Super AMOLED.

To γυαλί είναι από το πολύ ανθεκτικό Gorilla Glass ενώ το περίβλημα είναι από κέβλαρ, ιδιαίτερα σκληραγωγημένο δηλαδή. Εσωτερικά είναι κοντινά ξαδέρφια με το Droid Bionic (1.2GHz διπύρηνο επεξεργαστή, 1GB μνήμη RAM, κάμερα 8 megapixel με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p με σταθεροποίηση εικόνας, κάμερα μπροστά, και τέλος δυνατότητα χρήσης της βάσης/φορητό Lapdock). Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά το ψάχνουμε.

Εξέλιξη: Από άλλη πηγή μάθαμε ότι στην οθόνη πληροφοριών του κινητού, το όνομα του ήταν “Droid RAZR”, ανακαλώντας πιθανόν το πιο διάσημο (ή κακόφημο) εμπορικό όνομα στην ιστορία της Motorola.

Εξέλιξη 2: Η ίδια πηγή πιστεύει ότι το Droid RAZR είναι το ίδιο κινητό με το Droid HD που εμφανίστηκε σε φωτογραφίας στο engadget τον προηγούμενο μήνα. Αλλά γιατί δύο ονόματα; Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουν καταλήξει στο τελικό όνομα και βλέπουμε διάφορες παραλλαγές πριν την τελική επιλογή.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου