Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η MIcrosoft Επιδεικνύει Τον Ταχύτατο Χρόνο Εκκίνησης Των Windows 8 (VIDEO)

Στο blog των Windows 8 , αναρτήθηκε μια επίδειξη της γρήγορης εκκίνησης του νέου λειτουργικού Windows 8. Στην επίδειξη το Windows 8 ξεκινάει σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Πολύ εντυπωσιακό...


Η Mιcrosoft εστίασε σε τρείς στόχους για την βελτίωση του χρόνου εκκίνησης. Πρώτον, έπρεπε να χρησιμοποιεί πρακτικά μηδέν ισχύ όταν είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να έχει φρέσκια εμφάνιση σε κάθε εκκίνηση, και πρέπει ο χρόνος ανάμεσα στο πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης και της ετοιμότητας προς χρήση να είναι πολύ μικρός. Η λύση της Microsoft είναι μια υβριδική μορφή εκκίνησης ανάμεσα στο παραδοσιακό τρόπο ψυχρής εκκίνησης και την εκκίνηση από χειμέρια νάρκη.

Το windows 8 θα ξεκινάει ταχύτερα γιατί χρειάζεται να κάνει λιγότερα καθώς θα συνεχίζει από την λειτουργία από ένα σύστημα που είναι σε χειμέρια νάρκη αντί να τα κάνει όλα από την αρχή. Το νέο σύστημα είναι γρήγορο ανεξάρτητα από τον τύπο του μηχανήματος, είτε χρειάζεται να ξεκινήσει ένας σκληρός δίσκος, είτε από ένα SSD δίσκο, αλλά τα νέα συστήματα SSD είναι καταπληκτικά στην εκκίνηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την επίδειξη εκκίνησης των Windows 8
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου