Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Mark Zuckerberg, Δυσκολεύεται να γράψει κώδικα!

Θυμάστε το “ντόρο” που είχε δημιουργηθεί όταν ο Mark Zuckerberg έφτιαξε το Facebook; Είχε μάλιστα χαρακτηριστεί από πολλούς ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές. Όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον ιδρυτή του πιο δημοφιλούς social network σύμφωνα με μια ιστορία που κυκλοφόρησε στο New York Magazine.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Feross Aboukhadijeh (πρώην στέλεχος του facebook), ο Mark ζήτησε από την ομάδα που δημιούργησαν τα “Groups” να γράψει και αυτός κάποιες γραμμές κώδικα. Οι προγραμματιστές αντέδρασαν με έκπληξη όταν τους ζήτησε κάτι τέτοιο. Κάτι ήξεραν απ’ ότι φαίνεται.

Οι προγραμματιστές τελικά αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μικρό bug και να ζητήσουν από τον Mark να το φτιάξει. Η συγκεκριμένη διαδικασία για έναν developper θα διαρκούσε το πολύ 5 λεπτά σύμφωνα πάντα με Feross Aboukhadijeh. Η ώρα όμως περνούσε και ο Zuckerberg δεν τελείωνε. Εν τέλει κατάφερε να ολοκληρώσει την διόρθωση του κώδικα μετά από 2 ολόκληρες ώρες. Το συμπέρασμα είχε ήδη βγει. Ο Zuckerberg είχε ξεχάσει να προγραμματίζει.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό πρόβλημα του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τη συνεχή και ραγδαία άνοδο του Google+ , όπως και τα διάφορα προβλήματα που έχουν κατά καιρούς οι χρήστες του Facebook.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου