Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Χρησιμοποιώντας Το MacBook Air Ως Μαχαίρι Κουζίνας (VIDEO)

Το MacBook Air Της Apple έχει σίγουρα αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα μόνο κοιτώντας το είναι η λεπτή του σχεδίαση. Μόλις 1,7 εκατοστά σε πάχος για τα δύο μοντέλα 11 και 13 ίντσες. Τώρα φαίνεται πως άρχισε να αναπτύσσεται μία τάση όπου πολλοί χρησιμοποιούν το MacBook Air για κάποιες εφαρμογές εκτός από το iTunes ή να σερφάρουν στο δίκτυο. Όπως ανέφερε το CNN υπάρχουν αρκετοί χρήστες που ανεβάζουν βίντεο επιδεικνύοντας τι χρήση του MacBook Air ως μαχαίρι κουζίνας...

Αρκετά από τα βίντεο, συμπεριλαμβανομένου και αυτό που φαίνεται παρακάτω, προέρχονται από ένα άτομο στην Ιαπωνία ο οποίος δείχνει ένα MacBook Air να κόβει ένα μήλο (ναι, η ειρωνεία δεν έχει χαθεί), μαζί με μανιτάρια, γαρίδες και Κινέζικο λάχανο. Άλλο Γιαπωνέζικο site έχει αρκετές φωτογραφίες κοπής τροφίμων από τo MacBook Air, συμπεριλαμβανομένου καλαμποκιού, καρότων και κάποιου είδους κρέατος. Και άλλος ιστότοπος δείχνει το notebook να κόβει ένα καρβέλι ψωμί.
Θα μπορούσαμε να φανταστούμε το MacBook Air ως μια λύση εξοικονόμησης χρόνου, όταν δεν υπάρχει κανένα κοφτερό μαχαίρι, αλλά προφανώς χρησιμοποιώντας ένα notebook που κοστίζει τουλάχιστον $1.000, για τη κοπή τροφίμων, είναι μια πολύ ακριβή πρόταση.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου