Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Προβλήματα στην παραγωγή του iPhone 5 (;)

Νέο δημοσίευμα του 9to5Mac κάνει λόγο για δύο νέα μοντέλα iPhone που πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους το προσεχές διάστημα: το «απλό» iPhone 4S που θα μοιάζει πολύ με το iPhone 4 και είναι μάλλον το μοντέλο για το οποίο διαβάζουμε τελευταία πληροφορίες και το iPhone 5 με το σχήμα σε μορφή “δάκρυ”, το οποίο μάλλον η Apple κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό.


Ωστόσο, η ιστοσελίδα κάνει λόγο για προβλήματα στην παραγωγή του iPhone 5 που, ίσως, οδηγήσουν σε καθυστέρηση της κυκλοφορίας και σε ελλείψεις σε αποθέματα το 2012.


It appears that the tear-drop shaped iPhone 5 with larger screen and thinner, rounder body is seeing continued design and production delays, at least on one assembly line (Apple has multiple production sources – Pegatron, Foxconn, etc). We therefore think that iPhone 5 will be delayed slightly at the very least and may see shortages all the way into 2012.

Το ξέρουμε ότι έχει καταντήσει κουραστική η ιστορία με το επερχόμενο iPhone αλλά νέα δημοσιεύματα ανακύπτουν συνεχώς και πρέπει να αναφερθούν.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: iphonehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου