Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

iPad: 20 εκατομμύρια συσκευές για το τρίτο τρίμηνο (Q3)

Το iPad, η συσκευή που άνοιξε μια νέα κατηγορία προϊόντων στην παγκόσμια αγορά και έκανε σχεδόν όλες τις υπόλοιπες εταιρίες να βγάλουν έναν «ανταγωνιστή» του, φαίνεται ότι θα παραμείνει στην κορυφή για καιρό ακόμα....
Δημοσιεύματα στην Ταϊβάν αναφέρουν ότι η Foxconn, η κύρια προμηθεύτρια εταιρία των iPads για την Apple, αναθεώρησε τις προβλέψεις της για το τρίτο τρίμηνο (Q3) της οικονομικής χρονιάς που έρχεται (υπενθυμίζουμε ότι η οικονομική χρονιά για την Apple ξεκινάει στις 26 Σεπτεμβρίου), και έτσι εκτιμάται ότι στο εν λόγω διάστημα θα παραχθούν γύρω στα 20 εκατομμύρια iPads! H προηγούμενη πρόβλεψη για το ίδιο διάστημα ήταν 14 εκατομμύρια συσκευές, αλλά με βάση το γεγονός οτι τη χρονιά που πέρασε υπήρξαν περίοδοι που δεν υπήρχαν αρκετά αποθέματα για να ικανοποιήσουν την ζήτηση του tablet, η διοίκηση της εταιρίας πήρε αυτή την απόφαση.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της χρονιάς, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου η οποία θα γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται για μια ακόμα άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Apple και το iPad.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου