Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

iOS 5 GM στους κατασκευαστές στις 23 Σεπτέμβρη, iPhone 5 μικρή αναβάθμιση (;)

Δημοσίευμα του AppleInsider αναφέρει ότι η διάθεση της gold master έκδοσης του επερχόμενου iOS 5 στους κατασκευαστές θα γίνει μεταξύ 23 και 30 Σεπτεμβρίου με σκοπό την τελική κυκλοφορία κάποια στιγμή τον Οκτώβρη.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα η παραγωγή για το iPhone 5 έχει μπει σε πλήρεις ρυθμούς από τα τέλη Αυγούστου αλλά οι συσκευές δεν πακετάρονται εξαιτίας της έλλειψης της τελικής έκδοσης του iOS 5. Η gold master συνήθως είναι ακριβώς ίδια με την τελική έκδοση που διατίθεται στο κοινό, οπότε το χρονοδιάγραμμα των πληροφοριών ταιριάζει με τις φήμες που ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, το iOS 5 αναμένεται να διατεθεί τόσο στο επερχόμενο iPhone 5 όσο και στο πέμπτης γενιάς iPod touch.

To δημοσίευμα του AppleInsider, ωστόσο, προσφέρει και μερικές απογοητευτικές πληροφορίες αναλυτή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το iPhone 5 δεν θα είναι σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το iPhone 4 προσφέροντας, μάλιστα, και την ίδια ποσότητα RAM (512MB). H μεγαλύτερη διαφορά, σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι η κατά πολύ βελτιωμένη κεραία που θα εξαλείψει το λεγόμενο “Antenna-gate”.

Αν και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε καμία αναφορά μας προξενεί σίγουρα εντύπωση η πληροφορία αυτή για τόσο μικρή αναβάθμιση στο iPhone 5 (iPhone 4S). Και ειδικότερα μιας και οι φήμες των τελευταίων μηνών έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη εάν η Apple ανακοινώσει κάτι τέτοιο θα απογοητεύσει πάρα πολύ κόσμο. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ως προς την εγκυρότητα του δημοσιεύματος και αναμένουμε να δούμε περισσότερα όσο πλησιάζει ο καιρός.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: iphonehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου