Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Inspiron 14z laptop από τη Dell

Η Dell αποκάλυψε στην IFA 2011 το τελευταίο της Inspiron notebook, με την εταιρεία μ ισχυρίζεται πως το Inspiron 14z είναι εξαιρετικά slim και ταυτόχρονα πανίσχυρο.

Τα λεπτά και πανίσχυρα notebooks, γνωστά πλέον ως ultrabooks, αποτελούν το υπερόπλο της Intel ενάντια στα άκρως ανταγωνιστικάMacBook Airs – στα πλαίσια αυτά, το Inspiron 14z της Dell αποτελεί την τελευταία χρονικά πρόταση της Dell...
Από αυτή την άποψη, το Inspiron 14z της εταιρείας δεν είναι τόσο slim σε σύγκριση πάντα με ένα Air - το λεπτότερο σημείο του πρώτου είναι 25.35mm, σε σχέση με τα 17.0mm του Air, οπότε μιλάμε για μια διαφορά περίπου μισού εκατοστού.

Το notebook προσφέρει δυνατότητα επιλογής δεύτερης γενιάς επεξεργαστών Core i3 και i5, έως και 8GB μνήμης καθώς και επιλογή σκληρών δίσκων 500GB, 640GB και 750GB.

Το σύστημα τρέχει τα Windows 7 και διαθέτει 14" widescreen οθόνη, ανάλυσης 1,366x768, built-in SRS Premium Sound HD, card reader, Wi-Fi,Bluetooth 3.0 και DVD player.

Δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τιμή του Inspiron 14z, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στον Σεπτέμβριο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου