Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εν μέσω IFA αποσύρονται τα Galaxy Tab 7.7

Εκεί που όλα έβαιναν ομαλά στην έκθεση IFA 2011, η συνεχής διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung έφερε τα πάνω κάτω. Η εταιρία του Tim Cook (πια), κατάφερε να κερδίσει τη δικαστική αντιπαράθεση στο Γερμανικό δικαστήριο, και έτσι να αναγκάσει με έμμεσο τρόπο τη Samsung προς απόσυρση των παρουσιαζόμενων μοντέλων Galaxy Tab 7.7 που υπήρχαν στο κιόσκι της εταιρίας προς επίδειξη...
Παράλληλα τα μοντέλα αποσύρθηκαν ακόμη και από τη γερμανική ιστοσελίδα της Samsung, ακολουθώντας την απόφαση του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Düsseldorf το οποίο είχε μπλοκάρει και την πώληση των Galaxy Tab 10.1 τον προηγούμενο μήνα.

Η ταμπλέτα των 7.7 ιντσών βρισκόταν προηγουμένως προς επίδειξη με μία κόκκινη ταμπέλα η οποία ανέφερε πως το προϊόν δεν ήταν διαθέσιμο προς πώληση στη Γερμανική αγορά. Από εχθές, πάντως, όλες οι αφίσες, μοντέλα και demo της συσκευής αποσύρθηκαν εν μία νυκτί.

Ο εκπρόσωπος της Samsung James Chung δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg πως η νέα αυτή διαταγή του δικαστηρίου «περιορίζει σοβαρά την δυνατότητα επιλογής των καταναλωτών στη Γερμανική αγορά», αλλά υπογράμμισε πως η εταιρία του σέβεται την απόφαση απόλυτα και θα κάνει τα πάντα για να υπεραμυνθεί των πνευματικών δικαιωμάτων της Samsung.

Τέλος, η Apple δεν έχει –ακόμη- κάνει σχόλια πάνω στο θέμα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου