Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

HTC Raider: Νέο Android phone συμβατό με LTE δίκτυα

Η HTC ανακοίνωσε το Raider, μια συσκευή που ενδεχομένως να είναι η απάντηση της ταιβανέζικης εταιρίας έναντι του επερχόμενου Optimus LTE της LG. Το Raider, ξεχωρίζει για την οθόνη του που αγγίζει τις 4,5 ίντσες, ενώ παρέχει την δυνατότητα συνδεσιμότητας σε δίκτυο 4G LTE.

Αν θελήσουμε να δούμε πιο αναλυτικά το νέο Raider, θα διαπιστώσουμε εύκολα ότι η οθόνη των 4,5 ιντσών τεχνολογίας qHD (540x960 pixel), παρόλο που δεν έχει υψηλή ανάλυση όπως το LG με ποιότητα οθόνης που μπορεί να προβάλλει υλικό σε ποιότητα 720p, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Επιπρόσθετα, το Raider είναι εφοδιασμένο με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz και μνήμη RAM 1GB. Η ενσωματωμένη μνήμη του τηλεφώνου, ανέρχεται στα 16GB και η ψηφιακή του κάμερα περιέχει αισθητήρα 8MP με αυτόματη εστίαση και δυνατότητα λήψης υλικού σε ευκρίνεια 1080p. Στην εμπρός όψη της συσκευής, αντικρίζει κανείς την υπάρχουσα κάμερα με 1.3MP, προκειμένου να πραγματοποιούνται βίντεο-συνομιλίες. Για την τροφοδοσία του νέου smartphone, προβλέπεται η τοποθέτηση μπαταρίας με χωρητικότητα 1620mAh. Οι διαστάσεις του ( 128,8x67x11,27) και το βάρος του, μαρτυρούν ότι δεν πρόκειται για το μικρότερο και λεπτότερο τηλέφωνο της αγοράς. 

Το HTC Raider εφοδιάζεται με την έκδοση Android 2.3 Gingerbread και το απαιτούμενο προσαρμοσμένο Sense UI της εταιρίας. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Νότιας Κορέας, εφόσον το LTE έχει ρυθμιστεί κατάλληλα για να λειτουργεί στην συχνότητα των 850MHz. Φυσικά υποστηρίζει HSPA στα 2100MHz, GSM/GPRS/EDGE και συχνότητες 850/900/1800/2100. Σύντομα κοντά μας ίσως;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου