Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

H Amazon Θα Χάνει $50 Για Κάθε Kindle Fire Που Θα Πωλείται

Σύμφωνα με τον αναλυτή, Gen Munster, η Amazon θα χάνει κατά πάσα πιθανότητα $50 για κάθε ταμπλέτα Kindle Fire που θα πωλείται. Η Amazon μόλις χτες ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη 7-ινστη ταμπλέτα της, στη εκπληκτικά χαμηλή τιμή των $199. O Munster πιστεύει ότι, ενώ το Kindle Fire δεν είναι ένας πραγματικός ανταγωνιστής στο iPad της Apple είναι "περισσότερο ανταγωνιστικό από ότι αναμενόταν".

Ο Munster επισημαίνει ότι το Kindle Fire με την 7-ινστών οθόνη έχει μεγάλη διαφορά με το 10-ιντσο iPad, καθώς είναι μόλις το 45 τα εκατό από το μεγαλύτερο iPad. To Kindle Fire έχει επίσης λιγότερο αποθηκευτικό χώρο, δεν έχει κάμερες, ούτε 3G και ως επιλογή. Ωστόσο, πιστεύει ότι η ταμπλέτα έχει αποδειχθεί πολύ περισσότερο ανταγωνιστική από ότι αναμενόταν, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υπηρεσιών, εφαρμογών και περιεχομένων, τα οποία όλες οι υπόλοιπες ανταγωνιστικές Android ταμπλέτες στερούνται.


Η Amazon προφανώς προτίθεται να αναπληρώσει, για την απώλεια των $50 για κάθε Kindle Fire, μέσα από τη διανομή περιεχομένου. Η εταιρία έχει σιωπηρά αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένων στους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Επίσης έχει αναπτύξει τις Cloud υπηρεσίες της για καλύτερη διανομή αυτού του περιεχομένου και ακόμη τον Silk browser για την ταμπλέτα, ο οποίος εκμεταλλεύεται την υποδομή του cloud και μια τεχνολογία πρόβλεψης για μια πιο γρήγορη και βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.
GADGETNEWSGR.BLOGSPT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου