Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στεκόταν γυμνή έξω από το σπίτι της την ώρα που πέρναγε το αυτοκίνητο της Google Street View και έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Το Google Street View ξεκίνησε το 2007, ένα αυτοκίνητο της Google που βγάζει φωτογραφίες για το Google Maps και Google Earth που παρέχει τις εικόνες των δρόμων σε όλο τον κόσμο. Πρώτα έδειχνε μόνο πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σήμερα το Google Street View είναι στις περισσότερες γειτονιές στον κόσμο και μπορείτε να δείτε και το σπίτι σας...

Μην κάνετε όμως το λάθος να βγείτε γυμνός στην αυλή σας γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα δεις τον εαυτό σου τσίτσιδο στο διαδίκτυο.





Η γυμνή φωτογραφία είναι από μια γυναίκα στο Μαϊάμι , η οποία “συνελήφθη” από το φακό του Google Street View.

Η νεαρή αφροαμερικανη έκοβε βόλτες στην αυλή της γυμνή μέχρι που αντιλήφθηκε την φωτογραφική μηχανή του αυτοκινήτου της Google, το οποίο πρόλαβε και τράβηξε τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες.

Το σοκ της ήταν τέτοιο που στις επόμενες εικόνες φαίνεται να βάζει το χέρι της στο στόμα, αφήνοντας ακάλυπτα όλα τα επίμαχα σημεία της.

Τα αυτοκίνητα του Google Street View έχουν πολλές φορές τραβήξει ορισμένες περίεργες εικόνες που απεικονίζουν την καθημερινότητα. Τον Νοέμβριο του 2010, οι κάμερες κατέγραψαν έναν γυμνό άνδρα που καθόταν και διάβαζε στην βεράντα του. Τον Μάρτιο του 2010 ένα γυμνό κορίτσι στην Ταϊβάν, η οποία κρεμόταν από ένα παράθυρο. Τον Δεκέμβριο του 2009, μια γυναίκα συνελήφθη από το φακό της Google γυμνή σε ένα πάρκινγκ στη Γαλλία, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της. 

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η γυναίκα, σκοπεύει να κινηθεί νομικά, δεδομένου ότι οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρο του Διαδικτύου πριν υποστούν την επεξεργασία και θολώσουν την εικόνα της.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου