Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το Google+ Hangouts Τώρα Διαθέσιμο Στο Android 2.3+

Το Google+ Hangouts έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις των ταχύτατα αυξανόμενων κοινωνικών δικτύων. Μέχρι τώρα, περιορίζονταν στους επιτραπέζιους υπολογιστές, κάνοντας τους χρήστες να καλούν για υποστήριξη των κινητών τηλεφώνων... Στις 20/9 το Google ανακοίνωσε πως θα διαθέσουν το Hangouts για τα τηλέφωνα με Android 2.3+. Αυτά είναι καταπληκτικά νέα και ασφαλώς θα κάνουν την λειτουργία να χρησιμοποιείται περισσότερο, καθώς τώρα μπορεί να γίνει οπουδήποτε και σε κίνηση.

Για να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία, όταν δείτε κάποιο Hangout στην ροή πληροφοριών, απλά πατήστε να συμμετάσχετε και όλα θα προχωρήσουν.

Η νέα έκδοση του Google+ θα ξεκινήσει επίσης , αν δεν το έχετε , περιμένετε. Για αυτούς με φίλους και συγγενείς στο iOS , το Hangouts θα φτάσει σύντομα. Μέχρι τότε μπορείτε να τους πειράζετε για το Hangout με το Android τηλέφωνο σας.

Επίσης σημειώστε πως το Google+ έχει ανοίξει σε όλους, δεν χρειάζεται πλεόν κάποια πρόσκληση. Το Hangouts επίσης μπορεί να μεταδοθεί σε άλλους για προβολή, καθώς και βιβλιοθήκη για προγραμματιστές.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου