Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Google, Θέλει απεγνωσμένα περισσότερο κόσμο στο Google +

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση με βάση το παρελθόν της, προχώρησε η Google. Τα πράγματα φαίνεται ότι δεν πάνε καλά σε ότι αφορά το Google +, γι’ αυτό και η Google αποφάσισε να του ρίξει το απαραίτητο “σπρώξιμο”! Το καλό για εκείνη είναι πως μπορεί να διαφημίσει την πλατφόρμα της στο καλύτερο μέρος και μάλιστα δωρεάν…

Από χθες ξεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια της Google, που αποσκοπεί στο να προσθέσει αρκετά εκατομμύρια άτομα στις βάσεις δεδομένων του social network. Αρχικά είδαμε ένα μικρό και διακριτικό μήνυμα κάτω από την μπάρα αναζήτησης στην κεντρική σελίδα του Google.com που έλεγε απλά “Thanks for waiting. Google+ is open to all! Join now.”.

Η Google άνοιξε το Google + για όλους, τη στιγμή που είδε ότι ο κόσμος άρχισε να το βαριέται. Τα ποσοστά χρηστών που έκαναν χρήση της πλατφόρμας είχαν πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό και το άνοιγμα των εγγραφών για όλους ήταν η καλύτερη αφορμή (!) για μια διαφημιστική καμπάνια για το Google +.Και αν χθες μπορούσε να ξεφύγει το μάτι σου από το μηνυματάκι κάτω από την μπάρα αναζήτησης, σήμερα αποκλείεται να μην προσέξεις το μεγάλο μπλε βελάκι, που δείχνει κατ’ ευθείαν προς το νέο σου προφίλ στο Google +!





Με τέτοια διαφήμιση στην πιο δημοφιλή σελίδα παγκοσμίως, μοιάζει πολύ πιθανό να έχουμε ένα τεράστιο κύμα νέων εγγραφών στο Google +.

Προσωπικά πάντως δεν ασχολούμαι καθόλου με το συγκεκριμένο social network. Ίσως να φταίει ότι πολύ λίγοι από τους φίλους μου έχουν account μέχρι τώρα, αλλά και πάλι μου μοιάζει χαζό να μπαίνω συχνά σε δύο παρόμοιες σελίδες όπως είναι το Facebookκαι το Google +.

Δίκιο δεν έχω;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου