Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η Boeing θα χρησιμοποιήσει το Android για εν πτήσει ψυχαγωγία

Το Android είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα κινητών στον πλανήτη και προτιμάται από χρήστες τόσο κινητών τηλεφώνων όσο και tablets. Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε είδους περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένου και αυτού που είναι συνεχής ροής. Τα περισσότερα εμπορικά αεροσκάφη σήμερα περιλαμβάνουν ήδη πακέτο σύνδεσης στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Αν συνδυάσουμε τη συνδεσιμότητα στο internet, τους servers που βασίζονται σε Android, και οθόνες μέσα στο αεροσκάφος θα έχουμε σαν αποτέλεσμα μια ευχάριστη πτήση.


Η Boeing ανακοίνωσε σήμερα ότι επέλεξε το Android να είναι το λειτουργικό σύστημα στο server που έχει τοποθετηθεί στο 787 Dreamliner με σκοπό να τροφοδοτεί τις οθόνες στο πίσω μέρος κάθε καθίσματος. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση σε βίντεο, εφαρμογές, και πολλά ακόμη ακριβώς στις πλάτες των καθισμάτων τους και όλα αυτά με οθόνες αφής. 

Στις μεγαλύτερες θέσεις της business class, οι οθόνες δεν θα είναι αφής καθώς δεν θα μπορεί να τις φτάσει ο επιβάτης. Έτσι είναι σε εξέλιξη δοκιμές με την Panasonic, η οποία κατασκευάζει οθόνες, χρησιμοποιώντας gesture control. Τελικά είναι ωραίο να δούμε το Android σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά αεροσκάφη το οποίο τυγχάνει επίσης να είναι ένα από τα πιο πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου