Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κι όμως, συνεχίζεται η συνεργασία Apple-Samsung!

Τι κι αν τρώγονται σαν τα σκυλιά όταν βρεθούν κοντά σε δικαστήριο; Η Apple και η Samsung εξακολοθούν να είναι συνεταιράκια και η παράδοση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί. Όπως έγινε γνωστό, το iPhone 5 που όλο ακούμε αλλά ποτέ δε βλέπουμε θα έχει και αυτό επεξεργαστή της Samsung.


Το ρεπορτάζ λέει ότι το νέο iPhone θα έχει τον επεξεργαστή A5 της Samsung που είδαμε στο iPad 2, καθώς επίσης και system/flash memory της κορεάτικης εταιρείας. Φήμες λένε ότι η Apple ήθελε να κόψει τους δεσμούς με τη Samsung και να προμηθευτεί υλικό από την TSMC, αλλά προς το παρόν αυτό δεν είναι εφικτό.

Η Apple έχει επιχειρήσει στο παρελθόν να εξηγήσει το παράδοξο της συνεργασίας με τον εχθρό, λέγοντας ότι η δικαστική διαμάχη αφορά τη Samsung Mobility και όχι τον τομέα που κατασκευάζει το hardware. Δεν είναι και πολύ πειστική αυτή η εξήγηση, αλλά είναι η μόνη που έχουμε ακούσει.

Εν τω μεταξύ, το δικαστικό μέτωπο ανάμεσα στις δύο εταιρείες διευρύνεται επικίνδυνα και παίρνει πλέον σουρεαλιστικές διαστάσεις. Η Samsung έχει έτοιμη μια προσφυγή στην κορεατική δικαιοσύνη, με την οποία ζητά την απαγόρευση πώλησης του iPhone 5 στη Νότια Κορέα. Σωστά, η Samsung ζητά να απαγορευτεί κάτι που δεν υπάρχει ακόμα! Και το σίριαλ συνεχίζεται...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου