Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Apple, Έρχεται το Facebook και στο iPad στις 4 Οκτωβρίου!

Τι θα γίνει πια στις 4 Οκτωβρίου; Θα έχουμε την ανακοίνωση του iPhone 5 ή του iPhone 4S; Από σήμερα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη ερώτημα. Θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή του Facebook για το iPad;

Είναι πλέον γνωστό ότι η Apple πρόκειται να ανακοινώσει το νέο iPhone στις 4 του Οκτώβρη. Σύμφωνα όμως με το site Mashable.com στο ίδιο event πρόκειται να κυκλοφορήσει και η πολυαναμενόμενη εφαρμογή του Facebook για το iPad.


Επίσης φημολογείται ότι θα δούμε και μια πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή για το iPhone, όπως επίσης και μία εφαρμογή για αγορές σε HTML5.


Σύμφωνα μάλιστα με ένα δημοσίευμα από την πρώην engineer του Facebook, που ακούει στο όνομα Jeff Verkoeyen, η εφαρμογή για το iPad είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει από τον Μάιο. Δηλώνει μάλιστα ότι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που άφησε την εταιρία.


Τέλος, σύμφωνα πάντα με το Mashable, στο event πρόκειται να αποκαλυφθεί μια νέα έκδοση της εφαρμογής του Facebook για το iPhone, όπου οι βελτιώσεις στο σχεδιασμό και την ταχύτητα θα την καθιστούν συγκρίσιμη με αυτήν του iPad.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου