Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

360º Bluetooth Και IPhone Ηχεία Από Τη Sony

Αφανείς μεταξύ τις ενημερώσεις της Sony, από την έκθεση IFA, ήταν μερικές προσθήκες ηχείων και ακουστικών. Τα Bluetooth μόνο SRS-BTV25 ηχεία και iPhone προσανατολισμένα RDP-V20iP έχουν σφαιρική σχεδίαση 360º που η Sony ισχυρίζεται ότι ισορροπεί τα 13W εξόδου ανεξάρτητα από που θα ακροασθεί μέσα στο χώρο. Μόνο το dock του iPhone είναι πλήρως φορητό με μπαταρία διάρκειας πέντε ωρών, αν και το BTV25 φορτίζεται μέσω USB....
Και τα δύο έχουν είσοδο aux για ενσύρματο ήχο όπως επίσης και ενίσχυση μπάσων (bass boost). Το BTV25 υποστηρίζει τις συσκευές με A2DP, συμπεριλαμβανόμουν των Android και iOS συσκευών, ενώ το V20iP έχει σύνδεση dock για την υποδοχή iPhone ή iPod. Και τα δύο ηχεία έρχονται σε μαύρο ή άσπρο αλλά το V20iP είναι διαθέσιμο και σε κόκκινο.

Τα ακουστικά δίνουν έμφαση στα μοντέλα ακύρωση θορύβου. Τα MDR-NC100D ακουστικά αυτιού προορίζονται κυρίως για smartphone και MP3 players και έχουν ξεχωριστό εξωτερικό μικρόφωνο για την ακύρωση του περιβάλλοντος ήχου. Τα ακουστικά έχουν ασυνήθιστα μεγάλους οδηγούς 13,5mm σε σχέση με τα πιο κοινά 10mm ή μικρότερα, όπως επίσης υψηλό λόγο σήμα προς θόρυβο 110dB με ενεργοποιημένη την λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Επίσης η περιοχή συχνοτήτων είναι μεγάλη από χαμηλά 8Hz μέχρι 23KHz.

Τα MDR-NC200D είναι πιο κλασικά ακουστικά κεφαλής με παρόμοια λειτουργία ακύρωσης θορύβου αλλά με λεπτότερα μικρόφωνα, πολύ μεγαλύτερους οδηγούς 40mm, και μια πιο ελαφρώς απόδοση με 103dB. Οι κάψες των ακουστικών αναδιπλώνονται καταστόντας τα φορητά για πτήσεις ή άλλα ταξίδια.

Η Sony δεν ανακοίνωσε τιμές ή διαθεσιμότητα για τα ακουστικά και τα ηχεία, τα οποία ο πρώτος σταθμός θα είναι η Ευρώπη.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου