Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Apple: Κυκλοφόρησε η iTunes 10.5 Beta 6.1 για developers

Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iTunes 10.5 Beta 6.1 στους developers των ΗΠΑ, και το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ένα updateγια το iTunes Match, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τραγούδια στο iCloud.

Η εύχρηστη υπηρεσία iTunes, η οποία στοχεύει να αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγετε και ακούτε μουσική, θα σας επιτρέπει τελικά να αποθηκεύσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή στο iCloud για μόλις $25 τον χρόνο, το οποίο ακούγεται απολύτως λογικό...
Επιπρόσθετα, θα κάνει upload μόνο εκείνα τα τραγούδια από τη συλλογή σας που δεν βρίσκονται ήδη στο iCloud, εξοικονομώντας χρόνο καιbandwidth. Οπότε, για παράδειγμα, εφόσον διαθέτετε τη δισκογραφία τωνBeatles, το iCloud θα αντιστοιχίσει το μεγαλύτερο τμήμα της –εάν όχι ολόκληρη- με αυτή που βρίσκεται στους servers της Apple και θα σας επιτρέψει πρόσβαση σε μια έκδοση 256kbps AAC από μέσα από το iCloud, αντί να πρέπει να το κάνετε εκ νέου upload – ακόμα και εάν το αντίγραφό σας είναι χαμηλότερης ποιότητας.

Όπως γίνεται κατανοητό, προσφέρονται αρκετές δυνατότητες, τις οποίες αξίζει να εξερευνήσει κάποιος. Με τη χαμηλή αυτή τιμή, οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να κατεβάσουν τη μουσική που τους αρέσει, να τη "σύρουν" στο iTunes και να αφήσουν την Apple να αποθηκεύει στους serversτης μια υψηλής ποιότητας έκδοση της, έτοιμη για κάθε περίσταση.

Υπάρχουν βέβαια και κάποια bugs στην beta έκδοση iTunes Match – δεν μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο iCloud από περισσότερους από έναν υπολογιστές κάθε φορά. Η Apple έχει προτείνει στους developers να κάνουνbackup τις libraries του iTunes πριν την εγκατάσταση, μιας και τα όποιαiCloud uploads σε αυτό το beta στάδιο μπορεί να διαγραφούν.

Για να κατεβάσετε το iTunes 10.5 beta 6.1, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε ως Apple developer, το οποίο κοστίζει $99 το έτος.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου