Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Νεα Κυκλοφορία: Samsung Galaxy Tab και Galaxy S II

Το είχαμε δει ξανά και ξανά να κυκλοφορούν φωτογραφίες στο ίντερνετ από αυτή την συσκευή και επιτέλους η επίσημη κυκλοφορία του ανακοινώθηκε..

Στο συνέδριο "Mobile World Congress" στην Βαρκελώνη η Samsung παρουσίασε (επιτέλους) τα δύο αυτά αναμενόμενα μοντέλα, το Galaxy Tab και το Galaxy S II.


 To Galaxy Tab 10.1 όπως λέει και το όνομα του διαθέτει 10.1 ιντσών  WXGA TFT LCD οθόνη που σηκώνει ανάλυση ως και 1280χ800. Η συσκευή φοράει διπλοπύρηνο επεξεργαστή 1Ghz ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 600 γραμμάρια. Διαθέτει υποδοχή για κάρτα SIM , 3.55μμ υποδόχη για ήχο, bluetooth και κλασσικά δυνατότητα για Wifi δίκτυα. Διαθέτει επίσης 8 megapixel κάμερα που μπορεί να τραβήξει βίντεο 1080p ανάλυσης και 2 megapixel μπροστινή κάμερα. Θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, 16 και 32 Gigabyte. Δυστυχώς δεν διαθέτει έξοδο HDMI ενώ χρησιμοποιεί ειδικό καλώδιο για φόρτιση.


Το Galaxy S II θεωρείτε το πιο λεπτό κινητό στον κόσμο με πάχος μόλις 8,49μμ. Διαθέτει Super AMOLED οθόνη αφής 4,27 ιντσών και η ανάλυση του φτάνει τα 800χ480. Διαθέτει κάμερα 8 megapixel και μπορεί να τραβήξει βίντεο 1080p ανάλυσης. Μερικά απο τα χαρακτηριστικά του είναι το bluetooth, δυνατότητα σύνδεσης σε Wifi δίκτυα και  HSPA+ συνδεσιμότητα.

Δέν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για τις τιμές η την ημερομηνία διάθεσης για την Ελλάδα των συσκευών αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου