Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μύθος η πραγματικότητα: Η Apple δοκιμάζει 3 πρότυπα για το νέο iPhone 5;;

Σε ένα blog από την Ταϊβάν που είναι γνωστό οτι μπορεί να προβλέψει σωστά τις επόμενες κινήσεις τις Apple σχετικά με το iPhone, γράφτηκε οτι η Apple δοκιμάζει διαφορετικά 3 πρότυπα για το νέο της έξυπνο τηλέφωνο iPhone 5


 Απο ότι καταφέραμε να βγάλουμε με την βοήθεια του μεταφραστή της Google η Apple δοκιμάζει πρότυπο τηλέφωνο στο οποίο θα υπάρχει κυλιόμενο φυσικό πληκτρολόγιο αν και ο Steeve Jobs έχει δείξει ότι δεν συμπαθεί τα 'φυσικά' πληκτρολόγια.
Ένα άλλο πρότυπο είναι ακριβώς το ίδιο με το iPhone 4 με την μόνη διαφορά οτι το νέο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία αλλα και οπίσθια κάμερα που θα φτάνει τα 8megapixel.  Ενω για το τρίτο πρότυπο δέν υπάρχουν (άκομα) πληροφορίες για τις δυνατότητες του.. 

Το blog αυτό (tw.apple.pro) στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει και άλλες φήμες όπως για το άσπρο iPhone 4, την μεγαλύτερη μπαταρία του iPhone 4, το νέο iPod multitouch που όντος ήταν πραγματικά. Οπότε μας αφήνει λίγη ελπίδα ότι αυτά που μόλις διαβάσαμε ίσως βγουν αληθινά...

Τώρα βέβαια, εδώ που τα λέμε για το πρώτο πρότυπο δεν μου είχε μπει καν στο μυαλό ότι ο Steve Jobs θα άφηνε ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί στο iPhone και μιλάω για το φυσικό πληκτρολόγιο. Από την άλλη δε αν δούμε την ιστορία της κυκλοφορίας των iPhone θα καταλάβουμε ότι το δεύτερο πρότυπο, δηλαδή αυτό που δεν έχει κάποιο διαφορετικό design από το προηγούμενο αλλα μόνο κάποια πράγματα καλύτερα (κάμερα, οθόνη, μπαταρία) ίσως θα ήταν πίο σωστό να ποντάρουμε πάνω του.. (Θυμάστε έτσι; Πρωτα το iPhone 3g και μετά το iPhone 3gS;) 

Για να δούμε τι θα δούμε τελικά :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου