Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ballmer: Η Microsoft πρέπει να εστιάσει στις εφαρμογές του Android και όχι στις 'Universal'

O πρώην CEO της Microsoft, Steve Ballmer, είχε και έχει ισχυρές και ενδιαφέρον απόψεις σχετικά με την πορεία της εταιρείας στον κλάδο των έξυπνων τηλεφώνων...

Καθώς λοιπόν τον προηγούμενο μήνα διέρρευσαν αναφορές που έδειχναν το Project Astoria της Microsoft να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να μην τα πάει καλά σε γενικές γραμμές, σε ερώτηση που του έγινε δίνει την δική του εξήγηση. 


Το Project Astoria αποσκοπεί στο να χτίσει το AppStore των Windows 10 διευκολύνοντας τους προγραμματιστές να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους  από το Android και να τις κάνουν συμβατές με το app store της Microsoft. 

Σύμφωνα με τον Ballmer κάτι τέτοιο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Αντ 'αυτού άφησε να εννοηθεί πως η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει ή εταιρεία, ειδικά για τα έξυπνα τηλέφωνα, είναι να μπορούν να τρέχουν κατευθείαν εφαρμογές του Android χωρίς να προηγηθεί μετατροπή. 

Ο Ballmer πάντα είχε τις ίδιες απόψεις σχετικά με το θέμα. Η δραματική αποχώρηση του άφησε μεγάλο κενό ιδιαίτερα στον τομέα των Mobile εφαρμογών της Microsoft και αυτό φαίνεται από τον αριθμό εφαρμογών σε σύγκριση με αυτά της Apple και της Google.  Για να δούμε.. Θα τον ακούσουν αυτή τη φορά ή θα συνεχίσουν την ίδια στρατηγική με τα ίδια αποτελέσματα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου