Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πως θα τρέξετε πολλαπλές Android εφαρμογές στα Windows

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του πρώτου εξομοιωτή εφαρμογών Android για τα windows με μια μεγάλη αναβάθμιση: Την δυνατότητα οι χρήστες να τρέξουν πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα...


BlueStacks 2

Η νέα έκδοση του εξομοιωτή BlueStacks δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τρέξει ταυτόχρονα παραπάνω από μια εφαρμογές σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις του στις οποίες μπορούσε κάποιος να τρέχει μόνο μια εφαρμογή. 

Η νέα έκδοση επίσης προσφέρει νέα μπάρα εργαλείων (toolbar) από την οποία παρέχεται η δυνατότητα να προσομοιώσει την περιστροφή οθόνης της συσκευής αλλά και άλλες λειτουργίες όπως αντιγραφή και επικόλληση. 

Άλλο ένα καλό της νέας έκδοσης είναι η δυνατότητα να 'παντρευτούν' εφαρμογές και gameplay. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος χρήστης πατήσει σε μια διαφήμιση την ώρα που παίζει κάποιο παιχνίδι θα ανοίξει ένα νέο tab για την εμφάνιση της ώστε να μην το διακόψει. 



Πώς γίνεται αυτό;
Το bluestacks2 διατίθεται μόνο για windows αλλά οι προγραμματιστές λένε πως γύρω στον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν και την έκδοση για Mac. 

Βήμα 1: Κατεβάστε το BlueStacks2 δωρεάν από εδώ

Βήμα 2: Εκτελέστε τον Installer και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκατασταθεί η εφαρμογή. 

Βήμα 3: Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα ξεκινήσει η εφαρμογή στο Welcome Screen. Απλά κάντε κλικ στο tab "Android"



Βήμα 4: Σε αυτό το σημείο η εφαρμογή θα ζητήσει να κάνετε σύνδεση με τον λογαριασμό σας στην Google. Όπως ακριβώς και στις συσκευές android. 

Βήμα 5: Μόλις εισέλθετε επιτυχώς πατήστε πάλι στην καρτέλα "Android" και ξεκινήστε να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Εκεί μπορείτε να ανοίγετε τις κατεβασμένες εφαρμογές και κάθε εφαρμογή που θα ανοίγει, θα ανοίγει στην δική της καρτέλα.

GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM
ΠΗΓΗ: thehackernews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου