Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το TomTom Θα Πληροφορεί Την Ασφαλιστική Σας Για Την Οδήγησή Σας

Πόσο καλός οδηγός είστε; Ο κατασκευαστής συσκευών πλοήγησης GPS TomTom, ετοιμάζεται να κρίνει τις οδηγικές σας ικανότητες... 

Η TomTom, θα συνεργαστεί με την ασφαλιστική εταιρεία Motaquote, για να δημιουργεί ασφαλιστικά συμβόλαια προσαρμοσμένα στο ιδιαίτερο οδηγικό στυλ του καθενός.

Για τις ασφαλιστικές εταιρείας ακούγεται σαν παράδεισος, για τους οδηγούς φαίνεται σαν μία εισβολή στην ιδιωτικότητά τους. Το σχέδιο φυσικά είναι εθελοντικό, και περιλαμβάνει την δωρεάν χρήση της συσκευής TomTom Pro 3100 με ειδικό λογισμικό που καταγράφει τις οδηγικές σας παρασπονδίες.

Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε πολύ γρήγορα σε περιοχή με χαμηλό όριο ταχύτητας, ή όταν στρίβετε απότομα. Υπάρχουν βέβαια και ανταλλάγματα για αυτήν την παρακολούθηση που θα υποστείτε. Πρώτον, θα έχετε δωρεάν ένα GPS, και δεύτερον, αν είστε όντως καλός οδηγός, θα έχετε έκπτωση στα ασφάλιστρα σας αφού θα αποτελείται χαμηλό κίνδυνο για την ασφαλιστική εταιρεία. Είναι μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη, και ίσως ενδεικτική για το τι μας περιμένει στο μέλλον στον συγκεκριμένο τομέα.
GADGETNEWSGR.BLOGPSOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου