Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Φτιάξτε Το Δικό Σας Δικτυακό Περιοδικό Με Το Scoop.It

Έχετε ποτέ σκεφτεί να ξεκινήσετε ένα blog σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν? Αρκετοί άνθρωποι το σκέφτονται θεωρητικά, αλλά το να γράφεις αναρτήσεις τακτικά δεν είναι εύκολο να συνεχίζεις.

Αντί για αυτό θα μπορούσατε να γράφετε την γνώμη σας περιστασιακά και απλά να προσθέσετε σχετικά άρθρα από άλους ιστότοπους . Αυτό κάνει σε συντομία το Scoop.it.

To Scoop.it είναι η τομή μιας πλατφόρμας blog και μιας εφαρμογής αντιγραφής στο διαδίκτυο. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που συναρμολογείται από επιλεγμένα άρθρα σε κάθε ζήτημα, με τον ίδιο τρόπο που οργανώνετε μαι έκθεση ζωγραφικής όπου μερικά μόνον, ή και κανένα έργο δεν είναι δικά σας. Επιπλέον η δωρεάν έκδοση , είναι ελεύθερη διαφημίσεων.

Να σημειώσουμε πως το Scoop.it δεν υποκλέπτει αντιγράφοντας το περιεχόμενο. Αν και η φωτογραφία και η σύνοψη της είδησης αντιγράφονται πιστά, το Scoop.it στέλνει τους αναγνώστες στην πηγή του άρθρου, ώστε οι δημιουργοί του περιεχομένου να είναι ευγνώμονες για την διαφήμιση που τους γίνεται. 
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου