Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

H Microsoft Δίνει Λεπτομέρειες Για Τη SkyDrive Metro Εφαρμογή Των Windows 8

H Microsoft ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μία SkyDrive Metro εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για τα Windows 8. Μέχρι στιγμής οι χρήστες των Windows ήταν σε θέση να αποθηκεύουν αρχεία στον ιστότοπο του SkyDrive και στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης ή διαμοίρασης των αρχείων σε όλο το διαδίκτυο. 

Η επόμενη έκδοση του SkyDrive, θα συνδυάζει τον συγχρονισμό της υπηρεσίας Live Mesh της εταιρίας με την υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων στο διαδίκτυο.

Το Windows 8 blog της Microsoft αναφέρει ότι η νέα Metro SkyDrive εφαρμογή θα "ενσωματώνει τα αρχεία του Windows Explorer από τον υπολογιστή, και θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω του SkyDrive.com". H συγχρονισμός με το desktop θα υποστηρίζει αρχεία μέχρι 2GB σε μέγεθος, και θα παρέχει "εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα με drag and drop, δυνατότητα πρόσβασης offline και τη δύναμη του Windows Explorer για τη διαχείριση αρχείων και φακέλων". Η Windows 8 SkyDrive εφαρμογή φαίνεται ότι ανταγωνίζεται απευθείας με υπηρεσίας όπως το DropBox και το iCloud της Apple.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου