Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Epson Παρουσιάζει Το Ελαφρύτερο Ρολόι Χειρός Με GPS Στον Κόσμο

Στον κόσμο των ηλεκτρονικών, το μέγεθος μιας συσκευής συνδέεται απευθείας με την ικανότητά της να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό - ειδικά όταν πρόκειται για γκάτζετ παρακολούθησης εκγύμνασης.

Επιβεβαιώνεται η γνωστή ρήση, ότι το μέγεθος παίζει ρόλο, μόνο που εδώ ισχύει το όσο μικρότερο τόσο καλύτερα.

Η τελευταία και καλύτερη συσκευή στον τομέα αυτό, προέκυψε από εκεί που δεν το περιμέναμε, αφού η Epson φημίζεται για τους εκτυπωτές της και τους προβολείς της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να παρουσιάσει το πιο ελαφρύ ρολόι χειρός του κόσμου με GPS (βάρους μόλις 50 γραμμαρίων).

Αυτός ο χρονομετρητής, ειδικά σχεδιασμένος για δρομείς, αναφέρεται ότι προσφέρει πιο ακριβείς ενδείξεις και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (μέχρι 12 ώρες με μία φόρτιση), από ανταγωνιστικά προϊόντα της Garmin, με ακριβή δεδομένα για την απόσταση, την ταχύτητα και το ρυθμό, χάρη στη νεο-σχεδιασμένη κάσα του πάχους 13 χιλιοστών.

Αν ο ιδρώτας είναι πρόβλημα για εσάς, η υδροαπωθητική κάσα προσφέρει προστασία από πλήρη βύθιση σε νερό βάθους 50 μέτρων - μπορείτε άνετα να σκουπίσετε το ιδρωμένο μέτωπό σας με ανακούφιση.

Η τιμή και η διαθεσιμότητα αυτής της τελευταίας σύλληψης της εταιρίας είναι ακόμα άγνωστες, αλλά μπορείτε να αφήσετε τα μάτια σας να τρέξουν επάνω του, στη φωτογραφία που υπάρχει δεξιά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου