Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Samsung S27A750D

Είναι γνωστό πως η Samsung δίνει πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στη σχεδίαση των συσκευών της, ανεξάρτητα από την κατηγορία τους. Μάλιστα, είναι µία από τις πρώτες εταιρείες που αποπειράθηκαν να χαρίσουν νέα πνοή σε παραδοσιακά «βαρετές» συσκευές, όπως οι οθόνες των υπολογιστών, και σε µεγάλο βαθµό η προσπάθειά της στέφθηκε µε επιτυχία. 
Το νέο monitor S27A750D αποτελεί τρανό παράδειγµα του πως µια «ταπεινή» συσκευή µπορεί να γίνει αντικείµενο πόθου. Δεν είναι µόνο οι 27 ίντσες του που θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά και η συνολική του «παρουσία» στο γραφείο σας. 

Η κατασκευή του είναι απίστευτα slim και sexy, ενώ η βάση µε το µαύρο και µεταλλικό φινίρισµα έχει µοναδική σχεδίαση και κρύβει επιµελώς το touch control hub για τον χειρισµό, καθώς και τους αισθητήρες κίνησης και φωτισµού. Η επιφάνεια του monitor είναι γυαλιστερή, στοιχείο που προσδίδει στην εικόνα ακόµα µεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια συγκριτικά µε τις οθόνες µε µατ anti-glare επιστρώσεις. Συνολικά, η κατασκευή του είναι τόσο πολυτελής, ώστε µπορεί άνετα να συγκριθεί ακόµη και µε τις κορυφαίες TVs της εταιρείας.

Όµως, οι οµοιότητες µε τις τηλεοράσεις της Samsung δεν περιορίζονται στη σχεδίαση, καθώς το monitor ενσωµατώνει τεχνολογία 3D HyperReal Engine για αναπαραγωγή τρισδιάστατου υλικού, αλλά και panel ταχύτητας 120Hz. Στην πράξη, το S27A750D αποδίδει εξαιρετικά τόσο σε 3D όσο και σε 2D, µε την εικόνα του να είναι ζωντανή και «κρυστάλλινη», και τη γωνία θέασης απλά κορυφαία. Μάλιστα, στη συσκευασία θα βρείτε και γυαλιά active 3D για να απολαµβάνετε τις τρισδιάστατες προβολές σας. 

Φυσικά, τεστάραµε το monitor και στο gaming, και το αποτέλεσµα µας άφησε ένα µόνιµο χαµόγελο στα πρόσωπά µας: η αίσθηση του βάθους είναι µοναδική, και πραγµατικά νιώθεις ότι γίνεσαι µέρος της δράσης. Όµως, εκτός από εξαιρετική απόδοση, το Samsung διαθέτει και «πράσινες» ανησυχίες ή, αλλιώς, τον αισθητήρα Eco. Χάρη σε αυτόν, το monitor αντιλαµβάνεται τις κινήσεις σας στον χώρο και χαµηλώνει, αυξοµειώνει ή κλείνει εντελώς τον φωτισµό αυτόµατα, όταν λείπετε από τον χώρο, εξοικονοµώντας έτσι ενέργεια.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου